top of page
  • Ruth van Vliet

Een brief van mij voor jouLieve jij,

Ik ben heel blij dat je er bent. Dat je de tijd neemt om dit te lezen doet mij heel goed. Want ja…. Waarom ben ik begonnen met Ruths Quality Moment?

Mijn ouders zijn gescheiden toen ik jong was. Ook al heb ik dat uiteindelijk een plekje kunnen geven, als oudste in het gezin, en tevens erg zorgzaam ingesteld, vind ik een scheiding nog steeds erg verdrietig en iets dat je liever niet meemaakt. Want niemand geeft elkaar het ja-woord met de intentie om enkele jaren later uit elkaar te gaan.


Toch gooien steeds meer getrouwde stellen de spreekwoordelijke handdoek in de ring. Jaarlijks strandden er in Nederland zo’n 35.000 huwelijken en dit

aantal neemt nog steeds toe. Ik schrok hier ontzettend van en vond dat ik hier iets aan moest doen! Het is dan ook mijn missie om te voorkomen dat er nog meer huwelijken stranden, doordat partners geen tijd voor elkaar vrijmaken. Hoe ik dit doe? Door een beleving aan te bieden voor twee!


Styling is mijn passie, plannen en organiseren een kwaliteit. Dit heb ik dan ook gebundeld in Ruths Quality Moment. Door diverse opties aan te bieden in de vorm van een diner, één nachtje of weekend weg, organiseer ik aan de hand van een wensenlijst een verrassende customized beleving in Nederland. Ik zorg voor het gemak, de kwaliteit en de beleving. Het enige dat jullie hoeven te doen? Genieten van jullie Quality time samen, ergens in Nederland!


Ruths Quality Moment is niet alleen bedoeld voor koppels. Ik regel de perfecte date voor je, of dat nou voor met je partner, beste vriendin, of je moeder is. Iedereen die behoefte heeft aan Quality Time. Snap jij wat ik bedoel? Ruths Quality Moment is eigenlijk mijn cadeau voor jou. Of beter gezegd: voor jullie samen! Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat het een onvergetelijke beleving wordt met z’n tweeën.


Ik regel het gewoon, jouw Quality Moment!


Liefs,

Ruth120 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page