top of page
Dandy chic-24.jpg

Event styling

Maak van elk moment een onvergetelijke gelegenheid met Ruths Quality Moment! Waarom zou je voor ons kiezen om de styling te verzorgen voor jouw 21 diner, babyshower of ander speciaal evenement? Hier zijn enkele goede redenen:

Creatieve Meesterbreinen

Wij passen onze styling aan jullie visie en persoonlijkheid aan. Samen creëren we een uniek kleurenthema en stijl die bij jullie past. Elk evenement wordt op maat gemaakt, met aandacht voor elk detail. 

 

Ervaring en Expertise

Met jarenlange ervaring in styling, weten we wat er nodig is om van elk evenement iets bijzonders te maken. Van kleurenthema's tot tafeldecoraties, we hebben de kennis om jouw visie tot leven te brengen.

 

Stressvrije Planning

Laat ons de stress van de styling op ons nemen, zodat jij je kunt concentreren op het vieren van jouw speciale gelegenheid en je met vol vertrouwen kunt genieten van jouw evenement.

 

Diverse Specialiteiten

Of je nu een elegant 21 diner, een schattige babyshower of een ander uniek evenement organiseert, we hebben de expertise om aan al jouw wensen te voldoen. We bieden verschillende stijlen en thema's om aan te sluiten bij jouw visie.

 

Persoonlijke Aandacht

Jouw evenement is ons evenement. We luisteren naar jouw wensen, ideeën en verwachtingen. Samen werken we aan het creëren van een betoverende ervaring die je gasten nog lang zullen herinneren.

Neem vandaag nog contact met ons op om jouw evenement te transformeren in een magische gelegenheid die je nooit zult vergeten!

Get Inspired

Hoe gaan wij te werk:

Wij begrijpen dat de styling voor een event een belangrijk onderdeel is van het event. Hier is hoe we dat proces soepel en plezierig laten verlopen:

 

Kennismakingsgesprek

We starten met een gezellig kennismakingsgesprek via videobellen. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om jullie dag te bespreken en jullie styling wensen te ontdekken. Dit omvat alles, van de gewenste stijl en sfeer tot kleuren en materialen. We streven ernaar om dit gesprek binnen ongeveer een uur te voltooien.

Offerte & Moodboard

Na ons kennismakingsgesprek gaan we voor jullie aan de slag! We creëren een moodboard waarin al jullie ideeën samenkomen, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de gewenste sfeer voor het event. Daarnaast ontvangen jullie een vrijblijvende offerte waarin alle kosten zijn verwerkt. Binnen 3 weken sturen we het moodboard en de offerte per e-mail toe.

Akkoord

Zijn jullie tevreden met de offerte? Dan horen wij dit graag via de mail. Zodra de offerte definitief is bevestigd, worden de benodigde items gereserveerd en sturen wij een factuur voor de aanbetaling.

In de tussentijd tot het event plaatsvindt

Je kan te allen tijde contact met ons opnemen via e-mail, WhatsApp of telefoon voor eventuele vragen in de aanloop naar het event. Vier weken van te voren sturen wij de tweede factuur voor het openstaande restbedrag. Een paar weken voor het event plannen we een locatie bezoek in om alle details te bespreken. Op de dag van het event zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt opgebouwd, tot in de kleinste details. Wij zijn de hele dag aanwezig als we moeten ombouwen, zo niet komen we eind van het event terug om alles weer netjes op te ruimen.

 

Terugkijkend op deze dag

Na het event horen we graag hoe jij alles hebt beleefd! We zouden het heel tof vinden als je foto's deelt van het event. En wat worden wij blij van een review via Google Reviews of simpel via onze mail, zodat wij deze kunnen delen op onze website!

Dandy chic-13.jpg

Lieve woorden

Simone en Ruth hebben onze bruiloft echt fantastisch gestyled! Van het kerkje waar we trouwden, de boomgaard waar de borrel was, lange tafels bij ons diner en tot slot de feestruimte. Alles in dezelfde stijl met veel verse bloemen, warme, frisse kleuren en mooie details. Het paste helemaal bij onze stijl en wensen! We hebben ons geen moment zorgen hoeven maken over de styling ondanks de twee locaties en verschillende ruimtes. Het zijn ook nog eens twee hele leuke meiden met veel passie, creativiteit en oog voor detail. Wij waren super blij met jullie!

Annabel & Tomas

Op basis van 20 gasten, voor meer gasten geldt een meerprijs. Prijs is inclusief BTW, exclusief reiskosten en parkeerkosten.

Wat krijg je hiervoor?

» Styling door ons

» Moodboard
» Welkomstbord inclusief schildersezel

» Vaasjes met bloemen
» Kandelaren en kaarsen

» Linnen servetten

» Menukaartjes

» Tafeldecoratie

» Opbouw & afbouw

Op basis van 30 gasten, voor meer gasten geldt een meerprijs. Prijs is inclusief BTW, exclusief reiskosten en parkeerkosten.

Wat krijg je hiervoor?

» Styling door ons

» Moodboard
» Welkomstbord inclusief schildersezel
» Trouwbankje

» Backdrop gedrapeerd met stof
» Versiering stoelen ceremonie

» Vaasjes met bloemen voor op tafel

» Kandelaren met kaarsen

» Opbouw & afbouw

DREAM.
PLAN.
DO.

bottom of page