top of page
Home: Video

Hi, wij zijn Simone & Ruth

Ruim 11 jaar geleden kruisten onze paden bij een gedeelde passie: styling. Beiden werkzaam in hetzelfde styling team van een bedrijf, begonnen we als collega's wat al snel een vriendschap werd. Nu, na meer dan een decennium als vriendinnen, zetten we een spannende nieuwe stap in ons leven: sinds 2022 zijn we partners in onze eigen onderneming! Het was altijd ons gedeelde droom om samen een bedrijf te runnen, omdat we geloven dat we elkaar op alle vlakken perfect aanvullen. 

Onze reis begon met een gedeelde passie voor styling, maar het gaat verder dan dat. Het gaat over het delen van creativiteit, visie, hard werken en een diepgaande vriendschap. Samen streven we ernaar om magische momenten te creëren, om verhalen te vertellen met onze styling, en om onze klanten te helpen bij het verwezenlijken van hun dromen.

Woorden die bij ons passen: 

Creatief

Puur

Kleurrijk

Humor

We kijken ernaar uit om met jullie samen te werken en jullie dromen werkelijkheid te laten worden!

Liefs, 

Simone & Ruth

minisessies-yara-photography-8900.jpg

"DO ALL THINGS WITH
LOVE"

Simone

Het maakt niet uit hoe vroeg het is, maar mij kun je wakker maken voor een mooie zonsopgang. Dan spring ik meteen uit mijn bed om met mijn camera de natuur vast te leggen. Dat is de plek waar ik echt tot rust kom. Maar mijn leven draait niet alleen om rustige momenten; ik hou ook van een feestje. Avonden gevuld met vrienden, concerten, en het verkennen van nieuwe culturen tijdens mijn reizen laten mijn hart sneller kloppen.

 

Passie voor styling heb ik al zolang ik mij kan herinneren. Als kind kon ik uren tekenen en helemaal verdwalen in mijn eigen creatieve wereld. De afgelopen jaren heb ik ik dit kunnen toepassen in mijn werk als stylist in de mode en fotografe. Dat ik dit nu tot uiting mag laten komen in de evenementen styling is iets wat ik nooit had durven dromen! Maar wat is dit fantastisch om samen met Ruth te ondernemen. Samen creëren wij jullie droomdag, en elke keer is het weer een feestje om daar ons steentje aan bij te dragen.

minisessies-yara-photography-9725.jpg

Ruth

Samen met mijn vriend Koen, woon ik in het prachtige Utrecht. Onze twee schattige konijnen, Coco & Pipi, maken deel uit van ons dagelijks leven en zorgen voor extra gezelligheid.

 

Een echt familiemens, er gaat niets boven quality time doorbrengen met mijn dierbaren, of het nu thuis is met mijn ouders en broertjes en zusje, of ergens gezellig een hapje en een drankje doen met vrienden. Een goed gesprek, een lachbui en het delen van verhalen maken het leven voor mij compleet.

 

In mijn vrije tijd hou ik ervan om te genieten van de natuur. Er gaat niets boven een wandeling door het bos, waar je de drukte even achter je laat en de rust van de natuur voelt. 

 

Bij Ruths Quality Moment is mijn passie voor styling gebaseerd op deze liefde voor het leven en de mensen om me heen. Het draait allemaal om het creëren van momenten die blijvende herinneringen worden. Of het nu gaat om een bruiloft, een verjaardagsfeest, een babyshower of welke speciale gelegenheid dan ook, ik geloof dat elk moment de moeite waard is om te vieren en te stylen.

minisessies-yara-photography-9702.jpg
bottom of page