top of page
  • Ruth van Vliet

Bijzonder mooi

Bijzonder mooi, deze woorden staan voor de afgelopen dagen. Vorige week ben ik gestart met een familieopstelling bij Nienke (@coachingbynienke). Dit was heel bijzonder, het gaf mij daarna rust en vertrouwen, maar ook stof tot nadenken. Ik ben er namelijk achter dat ik echt van mezelf moet gaan leren houden. Het uitspreken daarvan was al een hele stap, de eerste stap.


Een nachtje weg helemaal alleen was stap 2. Ik word blij van de golven van de zee en het strand en daarom was een nachtje weg naar Noordwijk zo geboekt. Even tijd voor mezelf om daar te lezen, te schrijven en na te denken over dromen en doelen.


Ik ben er nog niet maar de eerste stappen zijn gezet.


Wat betekent zelfliefde voor jou? Ben jij daar mee bezig?


Met Ruths Quality Moment zorg ik voor momenten samen maar na dit weekend ben ik er achter dat het ook heel belangrijk is om alleen eens weg te gaan. Dingen doen waar je anders niet aan toe komt. Ook met een ME-TIME moment help ik je graag!


Als je dit toch lastig vindt kan je dit ook met je beste vriend of vriendin doen. Samen praten over jullie dromen en doelen. Zo kunnen jullie na het nachtje weg elkaar eraan blijven herinneren!


Zeg jij JA tegen ME-TIME?


Liefs,

Ruth85 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page