top of page
Home: Video

Contact

Tel.: +31 (0) 650909774

KvK 80152457

 • Instagram
 • Facebook
 • Pinterest
Welk Quality Moment kies jij?

Wat leuk dat je interesse toont in Ruths!

Ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

 • Wie is Ruth?
  Als oudste (27) ben ik opgegroeid met twee broers bij lieve, leuke ouders. Altijd heeft het mij getrokken om voor mijzelf te beginnen. Styling is mijn passie, plannen en organiseren een kwaliteit. Dit kan ik allemaal in Ruths Quality Moment kwijt! Hier word ik echt heel blij van! Enkele jaren geleden ontstond het plan al voor Ruths. Nu ik samenwoon met mijn vriend Koen voelde ik dat de tijd rijp is voor deze stap. Ik wil graag de perfecte date voor jou regelen!
 • Samenwerken met Ruths? Vermeld worden door Ruths?
  Ik vind het ontzettend leuk om toffe samenwerkingen aan te gaan! Zo kunnen we met elkaar mooie Quality Moments creëren. Mail naar info@ruth-s.nl voor meer informatie en wie weet voor een tof gesprek!
 • Mijn vraag staat er niet tussen. Hoe kan ik contact opnemen?
  O nee.. maar wees niet bang. Je kan het contactformulier invullen, je kan mailen naar info@ruth-s.nl of je kan mij natuurlijk bellen.
 • Wat houden de belevingen van Ruths in?
  Door diverse opties aan te bieden in de vorm van een diner, één nachtje of weekend weg organiseer ik aan de hand van een vragenlijstje een verrassende customized beleving in ons mooie Nederland. ​ Doordat je van tevoren een korte vragenlijst invult, weet ik wat jouw wensen zijn en kun je ervan op aan dat ik er alles aan zal doen om de perfecte date te regelen. Met je man, je vrouw, je beste vriend of vriendin, je zoon of dochter of met je (bijna) nieuwe relatie. Wil je een romantische, geheimzinnige, stoere, culturele of sportieve date? Ik zorg ervoor! Ik geef tevens een Ruths Inspiration mee, een persoonlijk boekje waar je alle leuke hotspots kan vinden op locatie. Alles om ervoor te zorgen dat het een relaxte beleving wordt met z’n tweeën.
 • Welke soorten belevenissen biedt Ruths aan?
  Alle belevenissen zijn op maat en het kan eigenlijk alles zijn. Door de vragenlijst in te vullen ga ik op op zoek naar jouw wensen. Het wordt verwerkt in een dag weg, een avond weg, een nachtje weg en een weekend weg.
 • Wat zijn de prijzen van de belevenissen?
  Het ligt eraan welke beleving je wilt boeken. Ruths Date Day & Night start bij €150,- per persoon. Ruths One Night Away start het bij €300,- per persoon. Ruths Weekend Away start het bij €600,- per persoon.
 • In welke regio verzorgt Ruths uitjes?
  Door heel Nederland want heel Nederland is leuk om te ontdekken. Zoveel mooie plaatsen, natuur, activiteiten in ons eigen mooie Nederland!
 • Voor wie zijn de belevenissen van Ruths bedoeld?
  Met je man, je vrouw, je beste vriend of vriendin, je zoon of dochter of met je (bijna) nieuwe relatie. Dat maakt natuurlijk helemaal niet uit maar ik ben er voor je om alles tot in de puntjes te kunnen regelen zodat jij daar niet meer over na hoeft te denken of omdat je er geen tijd of inspiratie voor hebt! Hier is dan Ruths Quality Moment!
 • Wat wordt er voor me geregeld als ik een beleving bij Ruths boek?
  Dit is eigenlijk heel erg verschillend per beleving. Op de website is het per beleving uitgelegd waar je de punten goed onder elkaar ziet staan.
 • Zijn de belevenissen een totale verrassing of kan ik ook zelf meedenken?
  Super leuk om een totale verrassing te doen want dan is het ook een kleine verrassing voor jou! Kort voor vertrek stuur ik je dan via de mail de Ruths Inspiration op en zie je dan pas het adres waar je heen gaat! Zeker mag je meedenken met jouw Quality Moment! Nadat je voor mij de vragenlijst hebt ingevuld, ga ik voor je aan de slag! In de vragenlijst kan je aangeven wat je echt graag wilt bij je Quality Moment! Dan zorg ik natuurlijk dat het erin verwerkt is.
 • Wat betekenen de optionele keuzes bij de belevenissen?
  Het is optioneel om te boeken en daar zitten kosten aan verbonden.
 • Wat is de Ruths Inspiration die ik bij de beleving krijg?
  Ruths Inspiration, een persoonlijk boekje waar je alle leuke hotspots kan vinden van de locatie waar jij vertoefd! Hoe leuk om te hebben ook voor daarna natuurlijk. Hier staan bijvoorbeeld nog extra activiteiten in maar ook toffe restaurants, koffietentjes, etc..
 • Hoe kan ik mijn trip wijzigen of annuleren?
  Het kan zijn dat er iets gewijzigd moet worden nadat we al geboekt hebben, dit kan natuurlijk maar houd er rekening mee dat de administratiekosten moeten doorberekenen. Check daarom altijd nog een keertje extra voordat je gaat reserveren! Je kan je Quality Moment enkel schriftelijk annuleren. (a) in de periode tot 48 uur voordat de opdracht aanvangt alleen de kosten die door Ruths Quality Moment zijn betaald aan derden die niet worden gerestitueerd. Indien er kosten zijn die niet worden gerestitueerd is dit aangegeven op de factuur; (b) in de periode tot 24 uur voordat de opdracht aanvangt 50% van het totaalbedrag als opgenomen in de factuur; (c) in de periode na 24 uur voordat de opdracht aanvangt 100% van het totaalbedrag als opgenomen in de factuur.
 • Wanneer is mijn reservering definitief?
  Als de factuur is betaald ga ik alles reserveren dus eigenlijk als jij de factuur hebt betaald is de reservering definitief!
 • Hoelang van tevoren worden de bestemmingen en uitjes bekend gemaakt?
  Het ligt eraan of het een verrassing moet blijven! Maar meestal is het een week van te voren. Zo kan je er ook nog een klein beetje op voorbereiden!
 • Ik heb (dieet)wensen die van belang zijn voor mijn boeking. Kan daar rekening mee gehouden worden?
  Jazeker, dit is één van de vragen in de vragenlijst!
 • Welke extra’s zijn er te boeken naast het gekozen arrangement?
  Oppas voor de kids of hond natuurlijk Taxi, zodat niemand de bob hoeft te zijn Een extra activiteit op basis van jouw wensen Een drankarrangement naar keuze
 • Is het mogelijk om een arrangement te verlengen met een nacht?
  Last minute gaat niet lukken maar wel als je een week van te voren denkt; misschien toch maar wel een overnachting. Dit is dan nog goed te regelen.
 • Welke betaalmethoden zijn er?
  Van te voren krijg je de factuur opgestuurd en betaal je via Ideal naar het rekeningnummer van Ruths Quality Moment.
 • Kan ik achteraf betalen?
  Helaas kun je niet achteraf betalen. Om je te verzekeren van een bijzondere beleving, dient dit natuurlijk van tevoren geregeld te worden, zo kan ik jullie perfecte Quality Moment organiseren!
 • Kan ik ook een beleving als cadeau geven?
  Jazeker, wie wilt er nu niet zo’n tof cadeau?! Bij het contactformulier geef je aan dat het een cadeau is en vul je de gegevens eerst in van jou zodat ik met jou in contact kan blijven. Daarna vul je bij opmerkingen de gegevens van de ontvanger in zodat ik wel de juiste gegevens heb voor het boeken. Geef dit aan bij de opmerkingen, dan zijn wij ook helemaal op de hoogte. Wil je liever niet het totale Quality Moment regelen maar de keuze vrij laten? Dan heb ik ook een cadeaubon, de leukste echte verrassing voor iedereen!
 • Zijn er ook cadeaukaarten te bestellen?
  Super leuk om een speciaal cadeau te geven! Neem contact op en ik verzorg een cadeaubon op maat!
 • Hoe kan ik een cadeaukaart inwisselen?
  Wat tof dat je een cadeaubon cadeau hebt gekregen! Vertel het bij de aanmelding via het contactformulier zo kan ik het verwerken in de factuur. Let the adventure begin!
 • Welke COVID-19 maatregelen neemt Ruths?
  Ruths zal al het mogelijke doen om jouw Quality Moment binnen de richtlijnen van het RIVM te laten plaatsvinden. Opdrachtgever blijft zelf verantwoordelijk om op locatie de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen.
 • Heeft het coronavirus effect op de belevenissen die ik kan boeken?
  Zeker niet want er zijn veel activiteiten die wel kunnen. En daar gaan we dan natuurlijk voor!
bottom of page