top of page
Dandy chic-24.jpg

Bruiloft styling

Kiezen voor Ruths Quality Moment voor jullie bruiloft styling is kiezen voor magie en onvergetelijke momenten op jullie speciale dag. Waarom wij de juiste keuze zijn?

Maatwerk en Creativiteit

Elk bruidspaar is uniek, en dat geldt ook voor jullie bruiloft. Wij passen onze styling aan jullie visie en persoonlijkheid aan. Samen creëren we een uniek kleurenthema en stijl die bij jullie past.

 

Ervaring en Expertise

Met jarenlange ervaring in de styling weten we wat er nodig is om jullie dromen tot leven te brengen. Wij zullen elk detail perfectioneren, van bloemendecoraties tot tafelschikking.

Stressvrije Planning

Laat ons de zorgen wegnemen. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de styling, zodat jullie kunnen ontspannen en genieten van jullie dag zonder stress. Daarom zullen wij ook de hele dag aanwezig zijn. 

Kwaliteit

Onze naam zegt het al - Ruths Quality Moment staat voor topkwaliteit. We werken alleen met de beste producten en materialen om jullie bruiloft naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijke Aandacht

Jullie zijn onze prioriteit. We luisteren naar jullie wensen en ideeën en zetten ons in om jullie verwachtingen te overtreffen.

Kortom, Ruths Quality Moment is de keuze voor bruidsparen die streven naar puurheid, schoonheid en onvergetelijke herinneringen op hun grote dag. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij jullie bruiloft nog magischer kunnen maken.

Get Inspired

Hoe gaan wij te werk:

Wij begrijpen dat de styling van jullie bruiloft een belangrijk onderdeel is van de grote dag. Hier is hoe we dat proces soepel en plezierig laten verlopen:

 

Kennismakingsgesprek

We starten met een gezellig kennismakingsgesprek via videobellen. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om jullie dag te bespreken en jullie styling wensen te ontdekken. Dit omvat alles, van de gewenste stijl en sfeer tot kleuren en materialen. We streven ernaar om dit gesprek binnen ongeveer een uur te voltooien.

Offerte & Moodboard

Na ons kennismakingsgesprek gaan we voor jullie aan de slag! We creëren een moodboard waarin al jullie ideeën samenkomen, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de gewenste sfeer voor jullie bruiloft. Daarnaast ontvangen jullie een vrijblijvende offerte waarin alle kosten zijn verwerkt. Binnen 3 weken sturen we het moodboard en de offerte per e-mail toe.

Zeggen jullie JA!

Zijn jullie tevreden met de offerte? Dan horen wij dit graag via de mail. Zodra de offerte definitief is bevestigd, worden de benodigde items gereserveerd en sturen wij een factuur voor de aanbetaling.

 

In de tussentijd tot de grote dag is

Jullie kunnen te allen tijde contact met ons opnemen via e-mail, WhatsApp of telefoon voor eventuele vragen in de aanloop naar jullie bruiloft. Vier weken van te voren sturen wij de tweede factuur voor het openstaande restbedrag. Een paar weken voor de bruiloft plannen we een locatie bezoek in om alle details te bespreken (dit is niet nodig als jullie gaan trouwen bij De Landgoederij). Op de grote dag zorgen wij ervoor dat alles perfect wordt opgebouwd, tot in de kleinste details. Wij zijn de hele dag aanwezig om te zorgen voor een goed verloop, het ombouwen en alles weer netjes op te ruimen.

 

Terugkijkend op deze dag

Na jullie bruiloft horen we graag hoe jullie alles hebben beleefd! We zouden het heel tof vinden als jullie foto's delen van deze speciale dag. En wat worden wij blij van een review via Google Reviews of simpel via onze mail, zodat wij deze kunnen delen op onze website!

Dandy chic-13.jpg

Lieve woorden

Mede dankzij de styling van Ruths kijken wij terug op een onvergetelijk mooi beach trouwfeest. Ruth had aan een paar woorden genoeg om exact te begrijpen welke sfeer we wilde uitstralen naar onze gasten. Zij hebben originele ideeën en zijn super creatief waardoor onze trouwlocatie er boven verwachting uitzag. Op de mooiste dag van je leven kun je de styling zeker aan Ruth en Simone toevertrouwen.

Peter-Paul & Claudia

Op basis van 30 gasten, voor meer gasten geldt een meerprijs. Prijs is inclusief BTW, exclusief reiskosten en parkeerkosten.

Wat krijg je hiervoor?

» Styling door ons

» Moodboard
» Welkomstbord inclusief schildersezel
» Trouwbankje

» Backdrop gedrapeerd met stof
» Versiering stoelen ceremonie

» Vaasjes met bloemen

» Kandelaren met kaarsen

» Opbouw & afbouw

Op basis van 20 gasten, voor meer gasten geldt een meerprijs. Prijs is inclusief BTW, exclusief reiskosten en parkeerkosten.

Wat krijg je hiervoor?

» Styling door ons

» Moodboard
» Welkomstbord inclusief schildersezel

» Vaasjes met bloemen
» Kandelaren en kaarsen

» Linnen servetten

» Menukaartjes

» Tafeldecoratie

» Opbouw & afbouw

DREAM.
PLAN.
DO.

bottom of page