top of page
Dandy chic-39_edited_edited.jpg

Styling plan

Naast ons uitgebreide full-service pakket bieden we ook de mogelijkheid om een specifiek styling plan op maat te creëren voor jouw bruiloft. Dit geeft jullie de kans om actief betrokken te zijn bij de styling op de dag zelf, terwijl wij de fundamenten leggen en de benodigde producten verzorgen. 

 

Hoe werkt het?

Kennismakingsgesprek

We starten met een gezellig kennismakingsgesprek via videobellen. Tijdens dit gesprek nemen we de tijd om jullie dag te bespreken en jullie styling wensen te ontdekken. Dit omvat alles, van de gewenste stijl en sfeer tot kleuren en materialen. We streven ernaar om dit gesprek binnen ongeveer een uur te voltooien.

Offerte & Moodboard

Na ons kennismakingsgesprek gaan we voor jullie aan de slag! We creëren een moodboard waarin al jullie en onze ideeën samenkomen, zodat jullie een duidelijk beeld krijgen van de gewenste sfeer voor jullie bruiloft. Daarnaast ontvangen jullie een vrijblijvende offerte waarin alle kosten zijn verwerkt. Binnen 3 weken sturen we het moodboard en het stylingplan toe.

Zeggen jullie JA!

Zijn jullie tevreden met de offerte? Dan horen wij dit graag via de mail. Zodra de offerte definitief is bevestigd, worden de benodigde items gereserveerd en sturen wij een factuur voor de aanbetaling. 

Levering van Producten
Op de dag van het evenement zorgen wij voor de levering van alle gehuurde producten. Alles wordt zorgvuldig gebracht op de locatie, klaar om gestyled te worden door jullie zelf. 

Do It Yourself Styling
Op de dag zelf hebben jullie de regie. Jullie zorgen voor het opbouwen en afbreken, het plaatsen van decoraties en het creëren van die unieke sfeer. 

Nazorg en Terugbrengen van Gehuurde Items:**
Na het evenement bouwen jullie alles weer af en zetten het voor ons klaar op de afgesproken plek. Wij halen de gehuurde items weer op een afgesproken tijdstip op. 

Waarom kiezen voor dit concept?

Het is een unieke samenwerking waarin wij onze expertise en creativiteit inzetten om een onvergetelijk concept te ontwikkelen, terwijl jullie de vrijheid hebben om zelf de laatste hand te leggen aan de uitvoering. Bovendien speelt het kostenplaatje hier een essentiële rol. Aangezien wij op de dag zelf niet aanwezig zullen zijn, scheelt dit in het kostenplaatje. Het is belangrijk op te merken dat, hoewel dit de kosten verlaagt, het ook betekent dat bepaalde personen op de dag zelf verantwoordelijk zullen zijn voor deze taken. Hierdoor kan het zijn dat zij minder actief kunnen deelnemen aan deze mooie dag. 

DREAM.
PLAN.
DO IT
YOURSELF.

Op basis van 30 gasten, voor meer gasten geldt een meerprijs. Prijs is inclusief BTW, exclusief reiskosten en parkeerkosten.

Wat krijg je hiervoor?

» Stylingadvies door ons

» Moodboard
» Welkomstbord inclusief schildersezel

» Trouwbankje

» Backdrop gedrapeerd met stof
» Stoelversiering langs het looppad

» Vaasjes voor op tafel (excl. bloemen) 

» Kandelaren met kaarsen

bottom of page