top of page
Home: Video

Hi, ik ben Ruth

Al van jongs af aan wil ik de wereld een beetje mooier maken. Iets voor de ander betekenen. In de 29 jaar ben ik gegroeid als persoon en droomde al lange tijd van een eigen bedrijf waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. En tegelijk iets kan betekenen voor een ander.

 

Ruths begon met het organiseren van Quality Momenten. Iedere relatie, in welke vorm ook, moet onderhouden worden. Bewust kiezen voor Quality Time; of dat nou met een partner is waar je al jaren mee getrouwd bent, of met een goede vriendin. Zo’n Quality Moment is er wat mij betreft ook als het gaat om styling, een van mijn grootste passies. Hier ben ik echt voor gemaakt. Ik word blij van de blije gezichten als ik een event style of de juiste aankleding in het juiste thema regel voor een gezin dat een video als herinnering voor het leven maakt..

 

Ik wil geen beren meer op de weg zien, maar wil de beren heel graag knuffelen! Kortom, ik ben nooit uitgeleerd.

 

Liefs,

Ruth

ruth&yaar-lifestyle-yaraphotography-0081.jpg

"DO ALL THINGS WITH LOVE"

Dit ben ik

Als ik het eten heel lekker vind, dan maak ik een klein dansje (wel zittend). Ik kan heel slecht tegen onrecht. Ik ben een echte duizendpoot, ik ben een verbinder. Ik geniet van een weekend weg, nieuwe plekken ontdekken. Ik houd van dieren en wil ‘als ik groot ben’ een klein boerderijtje met dieren. Ik heb veel liefde aan deze dieren te geven, ben nu al gek op de twee konijnen die mijn vriend Koen en ik hebben. In de natuur kom ik helemaal tot rust.

bottom of page