Wat kan Ruths voor jou betekenen?

Door drukte in het dagelijkse leven schuif je Quality Momenten vaak vooruit; het kost immers tijd om uit te zoeken hoe, wat, waar en wanneer. Uiteindelijk ben je al snel weer een half jaar verder en ben je nóg niet samen op pad geweest. Die tijd leg je bij mij neer: ik regel het gewoon, je Quality Moment. Door diverse opties aan te bieden in de vorm van een diner, één nachtje of weekend weg organiseer ik aan de hand van een wensenlijstje een verrassende customized beleving in ons mooie Nederland. 

Ik wil graag de perfecte date voor jou regelen. Wellicht een verrassing voor je partner. Doordat je van tevoren een korte vragenlijst invult, weet ik wat jouw wensen zijn en kun je ervan op aan dat ik er alles aan zal doen om de perfecte date te regelen. Met je man, je vrouw, je beste vriend of vriendin, je zoon of dochter of met je (bijna) nieuwe relatie. Wat Ruths regelt, is feitelijk voor jou ook een beetje een verrassing. Wil je een romantische, geheimzinnige, stoere, culturele of sportieve date? Ik zorg ervoor! Ik geef tevens een Ruths Inspiration mee, een persoonlijk boekje waar je alle leuke hotspots kan vinden op locatie. Alles om ervoor te zorgen dat het een relaxte beleving wordt met z’n tweeën.

 
 

Review Anne

“ Wat hebben we ontzettend genoten van een nachtje weg met RUTHS. Het hotel was zeer verassend en mooi. Zelf hadden we dit hotel nooit gevonden. We zijn naar de stad Arnhem gegaan, zelf zouden we hier niet 1, 2, 3 heen gaan, maar wat een aanrader.

 

Het eten was ook voor ons geregeld. We hebben heerlijk gegeten bij een bijzonder restaurant met een leuk concept.

Al met al was ons nachtje weg tot in de puntjes verzocht en een geweldige ervaring ”