Over mij

Als oudste (29) ben ik opgegroeid met twee broers bij lieve, leuke ouders. Helaas gingen onze ouders al jaren geleden uit elkaar... Door deze ervaring, maar ook later in mijn leven door gesprekken met vrienden en vriendinnen realiseer ik dat niets vanzelfsprekend is. Iedere relatie, in welke vorm ook, moet onderhouden worden. En hoe kun je dat, mijns inziens, beter doen door bewust te kiezen voor Quality time? Of dat nou met een partner is waar je al jaren mee getrouwd bent, of met een goede vriendin.

 

Enkele jaren geleden ontstond het plan al voor Ruths. Nu ik samenwoon met mijn vriend Koen voelde ik dat de tijd rijp is voor deze stap. Lees snel verder wat Ruths is en voor jou kan betekenen! 

 

Liefs,

Ruth

ruths-branding-yara-photography-0207.jpg

Quality Time

Iedere relatie, in welke vorm ook, moet onderhouden worden. En hoe kun je dat, mijns inziens, beter doen door bewust te kiezen voor Quality time? Of dat nou met een partner is waar je al jaren mee getrouwd bent, of met een goede vriendin. Het zit ‘m niet in hoe vaak je iemand ziet, maar wel in moeite doen voor elkaar. Door tijd vrij te maken en niet te gemakkelijk afspraken af te zeggen, laat je zien: jij bent belangrijk voor mij!⁠ Plan een Ruths Quality Moment samen in!