top of page

Event Styling

Als je een Quality Moment, zoals een babyshower, 21 dinner of bruiloft wilt organiseren, moet je aan heel veel dingen denken. Simone en ik maken dit event met de juiste aandacht nog magischer. We kijken graag samen naar jullie wensen voor de styling van deze bijzondere dag en presenteren een stylingplan incl. vrijblijvende offerte. Het is moeilijk op voorhand te zeggen wat zoiets kost, want iedere styling is puur persoonlijk en daardoor anders.

_edited.jpg
IMG_4953.jpg

Over ons

Simone en ik hebben elkaar ontmoet toen we als collega’s werkte in de wereld van de modestyling. We werkten voor een kledingmerk en reisden het hele land door om winkels en etalages te stylen. Daar ontdekten we al snel dat we op creatief vlak en als collega’s een supergoede match zijn. We daagden elkaar toen al uit om een zo mooi en creatief mogelijk eindresultaat neer te zetten. En dát doen we vanaf nu samen. Het is echt een feestje als alles uiteindelijk samenkomt.

Op basis van 30 gasten, voor meer gasten geldt een meerprijs. Prijs is exclusief BTW, exclusief reiskosten en parkeerkosten.

Wat krijg je hiervoor?

» Styling door ons

» Moodboard
» Welkomstbord
» Trouwbankje

» Backdrop
» Versiering stoelen

» Bloemen voor op tafel

» Opbouw & afbouw

Op basis van 20 gasten, voor meer gasten geldt een meerprijs. Prijs is inclusief BTW, exclusief reiskosten en parkeerkosten.

Wat krijg je hiervoor?

» Styling door ons

» Moodboard
» Welkomstbord

» Bloemen op tafel
» Kandelaren en kaarsen

» Tafel styling 

» Opbouw & afbouw

DREAM.
PLAN.
DO.

IMG_4577.JPG

Simone in 5 woorden

Creatief

Lief

Chaoot (niet in mijn werk natuurlijk;))

Avontuurlijk

Gezellig

ruth&yaar-lifestyle-yaraphotography-0087.jpg

Ruth in 5 woorden

Creatief

Aanpakker

Verbinder

Duizendpoot

Humor!

En wij houden natuurlijk allebei van een dansje en daarom vinden we het des te leuker om jullie feest nog mooier te maken.

Lieve woorden

9b4bbbae-ca69-4812-83da-337d01abe999.JPG

Claudia & Peter - Paul

Mede dankzij de styling van Ruths kijken wij terug op een onvergetelijk mooi beach trouwfeest. Ruth had aan een paar woorden genoeg om exact te begrijpen welke sfeer we wilde uitstralen naar onze gasten. Ruth heeft originele ideeën en is super creatief waardoor onze trouwlocatie er boven verwachting uitzag. Op de mooiste dag van je leven kun je de styling zeker aan Ruth toevertrouwen.

bottom of page